skip to Main Content
Godt innhold gir gode resultater

Arbeidseksempler

Her er noe av det jeg allerede har gjort.

Spareglad.no

Spareglad er mitt eget nettsted. Jeg begynte arbeidet med det vinteren 2017. Akkurat nå inneholder det mer enn 100.000 ord.

Spareglad skal hjelpe folk med å spare penger. Når dette skrives, har nettstedet et snitt på 1.000 brukere i måneden. Det rangerer høyt i Google for flere verdifulle søkeord. Merk deg at jeg ikke har bygget en eneste lenke – Google-resultatene stammer utelukkende fra innholdet.

Besøk Spareglad

Molijong.com

Dette nettstedet har jeg også bygget fra grunnen av. Sidene er laget med WordPress; et verktøy jeg har jobbet med siden 2002.

Jeg har god kjennskap til WordPress. Om alt fra oppsett, de enormt mange justerings- og designalternativene, til hvordan WordPress bør konfigureres for å gi brukerne en best mulig opplevelse.

Har du spørsmål om WordPress?

Kontakt meg

Respawnless.com

Online PC- og konsollspill har aldri vært mer populære. Problemet for mange er mangelen på kunnskap. Når spilleren taper hver eneste match, fordi hun eller han ikke er god nok, er det ikke like morsomt lenger. Guidene på Respawnless.com har hjulpet mange hundre tusen spillere verden over.

Jeg er ansvarlig for både design og innhold. Nettstedet er nå solgt.

Besøk Respawnless
Back To Top